biker91 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 witam! postanowiłem zalozyc ten temat bo pomyslałem ze z pewnoscia sa tu jakies osobby ktore z przyczyny jakiejs kontuzji nie moga trenowac jazdy na rowerze. do tych osob niestety ja sie zaliczam złamany obojczyk jak mi powiedział lekarz na pogotowiu "typowy uraz kolarzy". podczas zjazdu z gory w lesie(ostatniej przed powrotem do domu), chyba (nie pamietam tego momentu) stanal mi na drodze jakis korzen, bo przeleciałem przez kierownice a moj rower nade mna. NA SZCZESCIE MIAŁEM KASK NA GŁOWIE. tak wiec moj rower ma wolne co najmniej do konca maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaaYaargh Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 3x operacja na kolano, jednak tutaj rower nie był winny, to przez piłkę nożną i krzywą murawę. Miałem przerwę pół roku od kwietnia do grudnia. A następnym razem całą zimie, wtedy jeszcze nie jeździłem dużo więc żadna strata. W sumie moja rowerowa kariera na tym skorzystała, bo lekarz zalecił mi właśnie rower i basen, jako że w rowerze ruchy są proste i nie ma możliwości skręcenia kolana, basen jest dobry na wszystko więc też polecił Dzięki temu jak wytrenuje jeszcze bieganie, to zastanawiałem się nad Triathlonem, na razie robię je takie prowizoryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.