matis1906 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Witajcie. Wymieniłem olej w moim darcie 3 z 2007. Wczesniej tego nie robiłem.Zakupiłem olej Shock Oil 5WT (w instrukcji pisze ze dobre są od 5 do 15WT) Wszystko wyczysciłem na sucho, zalałem olej od dołu,skręciłem i wyruszyłem na test:) Wcześniej amor działał jak masło był bardzo płynny.teraz ugina sie tak jakby na raty.Jakby w środku nie było oleju ani smaru. Ps.Sprężyne dokładnie nasmarowałem. Pomóżcie ja jestem zielony a niewiem co źle zrobiłem. Za mało oleju ?? Zadawajcie pytania jeżeli bedą potrzebne,bo niewiem co jeszcze mam napisać. Pozdrawiam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsas Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Cześć! TM_MY08_E.pdf – jak poszukasz w google tego pliku. Zapoznasz się z jego treścią będziesz wiedział co jest nie tak. Daj znaka czy już wszystko jasne. pozdrawiam o, tu jest: http://www.sram.com/_media/pdf/rockshox/dealers/TM_MY08_E.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A nie przelałeś tego oleju przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Nie nadmiar a niedomiar Dzięki Xsas Już jest wszystko wporządku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.