karoltoma Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Uwaga! Rusza nowa sekcja kolarstwa górskiego (MTB) uczelnianego klubu AZS Uniwersytetu Łódzkiego. Osoby, których pasją jest kolarstwo górskie i chciałyby reprezentować uczelnie m.in. na zbliżających się Akademickich Mistrzostwach Polski proszone o pilny kontakt. Treningi odbywałyby się głównie na terenie Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich a także w rejonach Rudzkiej Góry i Lasu Lublinek. Kontakt Karol Tomaszewski Tel: 693-48-66-00 gg: 5069018 karoltoma@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ciekawy jaki tym razem skład wyszykujecie bo w zeszłym sezonie mieliście samych pechowców. Podpiąłem wam ten temat, bo sprawa jest paląca, zważywszy, że do mistrzostw został bodajże miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merigold Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 jaki pech - dwa lata temu pisałam do naszego AZS-u, czy mają sekcję kolarską... a teraz, jak już skończyłam studia, to taki post się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeNeX Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mimo to zapraszam na wspólne pedałowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merigold Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 dzięki w takim razie proszę o info (najlepiej na gg) gdyby coś się kroiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Wiem, ze stary temat ale na fejsie nie dostałam odpowiedzi to może tu zapytam- działacie? Jakies info? Bo zainteresowana jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Masz jeszcze w pierwszym poście kontakt gg albo tel. można zadzwonić. A tak swoją drogą to ciekawy jestem jak wygląda kwestia uczestnictwa nie studentów w jazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Grudnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Dzwoń pod ten numer co masz w pierwszym poście, jest on aktualny Sekcja działa, Co do jazdy nie studentów jest to możliwe, nikt nikogo nie wywali przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoltoma Napisano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Sekcja działa, czekamy na nowe osoby. Jak ktoś ma pytania to zapraszam do rozmowy na gg lub tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 To to jeszcze działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Działa, nie wiem tylko kto teraz zastąpi byłego kierownika sekcji, który skończył studia, ale myślę że znajdzie się śmiałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJan Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 No bez wątpienia jest to pewien problem :-)) Jako, że z w/w postów wynika, iż nie trzeba być studentem, żeby wspólnie "pedałować", to chętnie bym dołączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 I jak Panowie/Panie? Działamy od wiosny? Karol już zdaje się sekcji niestety nie prowadzi. Przez krótki czas na początku sekcji w niej jeździłem. Są jacyś chętni do wspólnej jazdy w ramach jej działania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Karol sekcje może prowadzić co najwyżej mentalnie Nie znam Cię kolego, byłeś na jakichkolwiek AMP'ach? O ile się orientuje, to macie w sekcji jak na razie jedną osobę - moją siostrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 2i Na samym początku azs z 2-3 miesiące nam się razem udało jezdzic razem. Na wyjazdach tylko zaliczyłem kawałek ligi akademickiej-poznań cytadela. Na AMPy wtedy niestety nie udało mi się pojechac z przyczyn rodzinnych i tak się potem rozeszło:) A tak poza tym to też jestem z Radogoszcza to mozemy kiedyś się ustawić na jazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Heh, to może z widzenia chociaż Cię kojarzę Spoko to umówimy się na jakiś trening, tylko szosowy póki co, bo mój rower górski jak na razie stoi rozebrany i jest czyszczony, smarowany, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.