Skocz do zawartości

Rusza nowa sekcja kolarstwa górskiego (MTB) AZS UŁ

karoltoma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uwaga! Rusza nowa sekcja kolarstwa górskiego (MTB) uczelnianego klubu AZS Uniwersytetu Łódzkiego. Osoby, których pasją jest kolarstwo górskie i chciałyby reprezentować uczelnie m.in. na zbliżających się Akademickich Mistrzostwach Polski proszone o pilny kontakt. Treningi odbywałyby się głównie na terenie Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich a także w rejonach Rudzkiej Góry i Lasu Lublinek.

Kontakt

Karol Tomaszewski

Tel: 693-48-66-00

gg: 5069018

karoltoma@o2.pl

• Mod Team
Napisano

Ciekawy jaki tym razem skład wyszykujecie :P bo w zeszłym sezonie mieliście samych pechowców. Podpiąłem wam ten temat, bo sprawa jest paląca, zważywszy, że do mistrzostw został bodajże miesiąc. :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

jaki pech - dwa lata temu pisałam do naszego AZS-u, czy mają sekcję kolarską... a teraz, jak już skończyłam studia, to taki post się pojawia :(

• 1 rok później...
Napisano

Wiem, ze stary temat ale na fejsie nie dostałam odpowiedzi to może tu zapytam- działacie? Jakies info? Bo zainteresowana jestem.

Napisano

Masz jeszcze w pierwszym poście kontakt gg albo tel. można zadzwonić. A tak swoją drogą to ciekawy jestem jak wygląda kwestia uczestnictwa nie studentów w jazdach :)

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Dzwoń pod ten numer co masz w pierwszym poście, jest on aktualny :)

Sekcja działa, Co do jazdy nie studentów jest to możliwe, nikt nikogo nie wywali przecież :P

• 8 miesięcy temu...
  • Mod Team
Napisano

Działa, nie wiem tylko kto teraz zastąpi byłego kierownika sekcji, który skończył studia, ale myślę że znajdzie się śmiałek :P

Napisano

No bez wątpienia jest to pewien problem :-))

Jako, że z w/w postów wynika, iż nie trzeba być studentem, żeby wspólnie "pedałować", to chętnie bym dołączył.

• 4 miesiące temu...
Napisano

I jak Panowie/Panie?

Działamy od wiosny? Karol już zdaje się sekcji niestety nie prowadzi.

Przez krótki czas na początku sekcji w niej jeździłem. Są jacyś chętni do wspólnej jazdy w ramach jej działania?

• Mod Team
Napisano

Karol sekcje może prowadzić co najwyżej mentalnie :) Nie znam Cię kolego, byłeś na jakichkolwiek AMP'ach? :P

O ile się orientuje, to macie w sekcji jak na razie jedną osobę - moją siostrę

Napisano

2i

Na samym początku azs z 2-3 miesiące nam się razem udało jezdzic razem. Na wyjazdach tylko zaliczyłem kawałek ligi akademickiej-poznań cytadela. Na AMPy wtedy niestety nie udało mi się pojechac z przyczyn rodzinnych i tak się potem rozeszło:)

A tak poza tym to też jestem z Radogoszcza to mozemy kiedyś się ustawić na jazdę

• Mod Team
Napisano

Heh, to może z widzenia chociaż Cię kojarzę ;)

Spoko to umówimy się na jakiś trening, tylko szosowy póki co, bo mój rower górski jak na razie stoi rozebrany i jest czyszczony, smarowany, itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...