666ja666 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witam! jak w temacie-nie wiem jakie hamulce tarczowe hydrauliczne wybrac. rozmiar tarczy najlepiej 203mm, cena 200-400zł, amortyzator: suntour duro fr 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 o ma być do FR ? W magazynie rowerowym były testy hamulców hydraulicznych, mogę skany na maila posłac. http://allegro.pl/item986835931_hamulec_tarczowy_formula_oro_k24_k_24_szary_przo.html taki by może był dobry, ale trzeba dokupić tarczę i adapter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Nawet juicy 3 moze sie byc. Przeciez z tego co zauwazylem podczas rozbierania juicy 3 oraz 5 to to sa te same heble, rozniace sie fabrycznymi klockami i tym ze piatki maja inne mocowanie przewodu do zacisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GozDD Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Osobiście Juicy 3 nie rozbierałem ale z tego co zauważyłem w instrukcjach itd. to klamka trójki jest trochę inaczej zbudowana (chodzi szczególnie o popychacz tłoczka i jego regulacje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666ja666 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A czy mocowania beda pasowaly? Duro chyba ma post mounty a juicy? Czy fakt iż jest tam oś qr20 coś zmienia? Poza tym słyszałem ze juicy 3 są słabe,do niczego itd. Czy to prawda? Dadzą radę zablokować przednie koło na betonie z tarcza 203? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BorisDime Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 soczyście odradzam juicy z racji ich siły i polecam formule, czy to k18 czy k24 przy 203 będziesz mógł się katapultować praktycznie jednym palcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Formula bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.