Alex1680 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Wczoraj przyszły z MikeSportu spodenki Mimo Craig, dziś pierwsze jazdy testowe. Mam jednak wrażenie, ze maja źle wszytą wkładkę, a mianowicie za bardzo do przodu. Tylna najszersza część wkładki pozostaje między nogami, w efekcie nie nachodzi na kości kulszowe i siedzę na lajkrze zamiast na wkładce. Czy ktoś używa tych spodenek i ma podobny problem? Mam również zimowe (długie) spodnie Mimo Modena i tam z wkładką nie mam żadnych problemów, leży jak powinna. Pozdrawiam Alex EDIT: Jeszcze jedna ważna informacja. Rozmiar XXL, mierząc wzdłuż szwa w kroku, gdy spodenki leżą, nie rozciągając materiału, przód wkładki jest w odległości 15cm, tył 32-33cm od górnej krawędzi gumki w pasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex1680 Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Spodenki wymieniłem na Mimo Toro bez szelek, w mojej subiektywnej ocenie, tutaj wkladka lezy idealnie jak powinna. Pozdrowienia dla ekipy MikeSportu i podziekowanie za okazana pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.