Denek Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Miałem swojego czasu rowerek z założonymi Continentalami Survival Pro na obydwu kołach - to był mój drugi z kolei komplet i byłem niesamowicie zadowolony z tych gum. Pierwszy kpl zakolcowałem, drugi niestety ktoś dmuchnął razem z całym rowerem i najbardziej szkoda było mi właśnie opon. Czy można je jeszcze gdzieś kupić? Są w ogóle jeszcze produkowane?
Timon92 Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 Już ich nie produkują, udało mi się dorwać ostatnią sztukę w Tarnowie, potem nigdzie ich już nie widziałem.
buka Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 kolego Denek, pisałem PW w sprawie sztuk dwóch Conti Survival
Timon92 Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 Chętnie też się dowiem bo to IMHO jedna z lepszych opon.
buka Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 mam w czeluściach piwnicy swej dwie Conti Survival. Szer. 2.3, drutówki. Nigdy nie jeżdżone, jednak przeleżały swoje na półce toteż nie wiem jak z trwałością gumy po paru latach leżakowania. Chętnie sprzedam, bo raczej już ich nie założę (śmigam na Conti Gravity Pro)
Borix Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Jeśli ktoś szuka jeszcze tych opon to ja mam do sprzedania! 2 opony, na jednej przejechane tylko kilkaset metrów, w celu sprawdzenia, czy wrzystko w porządku z felgą. Druga w 100% nowa, jeszcze w pudełku. Jesli ktos jest zainteresowany to wtedy podam cenę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.