dayus Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 WItam! Czy znacie gdzieś takie sklepy,jak były kiedyś...bez XTRów, SRAMów;p tylko same SISy i jakieś tam stare akcesoria do rowerów, jak dynama;P Przeważnie były to sklepy prowadzone prze starszych ludzi... Ale do rzeczy... poszukuję starych błotników aluminiowych 28" takich lamanych w 2 miejscach - ja kw starych polskich składakach;) I jakies starych gripów rometowskich;P Najlepiej w okolicach Tarnowskich Gór.
Sokol91 Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Poszukaj na allegro,albo gdzieś na złomowiskach (a wiem ze znajda sie bo kiedyś składałem zabytek "Koza") i wiele części tam znalazłem,bo takich sklepów to raczej nie będzie.
dayus Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Napisano 9 Kwietnia 2010 Allegro - brak. A na zlomowiskach to same zajechane sprzety...takie to mam w domu:/
bodziekk Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 W Katowicach na ul. Ludwika był kiedyś taki sklep, ale nie wiem czy jeszcze istnieje.
omen Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 Siema Dayus w piekarach koło Bazyliki masz sklep prowadzony przez stare małżeństwo. Maja różne badziewia, więc może tam znajdziesz. Sklep nazywa się KOŁO. pozdr
dayus Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Napisano 14 Kwietnia 2010 Bylem tam wczoraj po tym jak napisales,ale niestety nic nie bylo:/ Ale znalazlem w sklepie Sandra blotniki chromowane okragle - stalowe Taki mały wypas:]
blair7 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 W nowym saczu sa conajmniej 2 takie sklepy. http://www.pkt.pl/gruca_edward_fh_sklep_motorowo_-_rowerowy_04b75009ab60beec7b4978780e15d697.html Zadzwon do goscia, moze ma co potrzebujesz i wysle ci poczta.
kubeusz92 Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Dayus, a do jakiego roweru Ci potrzeba tych błotników? Na Ludwika (na Bogucicach) jest ten sklep, choć szczerze, nie wiem, czy będą takie, jak potrzebujesz, mieli. Za to polecam RoweryStylowe.pl, mają tam fajne rzeczy do starych rowerów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.