tomeek Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam, dostałem rower Koga Miyata RoadFlyer i nie mogę znaleźć numerów seryjnych. Czy ktoś może mi podpowiedzieć, które części roweru wyczyścić, aby je odnaleźć? Z góry dzięki i pozdrawiam!
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 9 Kwietnia 2010 W wielu bikach to spód ramy, pod suportem Ale czy akurat tu też tak jest to nie wiem
tomeek Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Napisano 9 Kwietnia 2010 W wielu bikach to spód ramy, pod suportem Ale czy akurat tu też tak jest to nie wiem To było pierwsze miejsce, gdzie zajrzalem:) Nie ma, tylko kilka dziurek (fabrycznych). Szukalem w standardowych miejscach i nic nie moge znalezc:/ Moze to recznie robiona podrobka?
tomeek Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Napisano 9 Kwietnia 2010 sprawdź w główce ramy, tzn. nie na zewnątrz tylko wewnątrz, spotkałem sie raz z takim rozwiązaniem i jakie było moje zdziwienie że nie były widoczne na zewnętrznej stronie Sluchajcie, temat zamkniety. Postawilem go sobie w pokoju i zaczalem renowacje. Po dokladnym myciu wreszcie zauwazylem numery! Sa one miedzy tymi szescioma dziurkami na spodzie bika. Zauwazylem je pod odpowiednim katem swiatla. Mozliwe, ze rower byl malowany, bo cyferki ledwo widoczne. Druga kwestia, czy jest jakis portal, na ktorym mozna sprawdzic czy rower byl kradziony? Wyszukiwarka numerow seryjnych zaginionych rowerow itp?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.