Skocz do zawartości

[rower] do Downhillu lub Freeride'u

passionate

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym kupić rowerek do 3500 zł na którym można nieźle poskakać , przestosowany do lekkiego downhillu . W którym się nie złamie rama przy pierwszym skoku . Bardzo prosze o Pomoc . Z góry dziękuje :):):D

Napisano

Witam chciałbym kupić rowerek do 3500 zł na którym można nieźle poskakać , przestosowany do lekkiego downhillu . W którym się nie złamie rama przy pierwszym skoku . Bardzo prosze o Pomoc . Z góry dziękuje :confused::):)

NIe chodzi mi o to żeby był topowo do DH tylko po prostu żeby był dobrze zamortyzowany , taki żeby możnabyło troche poskakać ...

Napisano

Ja mam Core tylko że 2 ten sam rocznik i serdecznie polecam ;p A jedynkę sądzę że możesz śmiało brać ;D

Napisano

Napisz, ze to ty sprzedajesz ten rower, a nie ze sprzedajacy pisze itp.

Jezeli bedziejsz tak robil to nikt nie bedzie bral Cie na powaznie...

Edit.

( tak naprawdę to gównem się różnią obydwa modele )
nie popadaj w skrajnosc ;) Hample mechaniczne vs hydrauliki i inne kola to nie az takie gowno
Napisano

Szczerze mowiac to nie widzialem jeszcze nikogo kto by na takim duchu jezdzil, a widzialem naprawde wiele rowerkow fr/dh. Mysle ze w tej cenie znajdziesz wiele rowerow marek ktore wioda prym w tej dyscyplinie.

COOBA, glupoty piszesz, na jakiej podstawie twierdzisz ze piszacy post jest jednoczesnie sprzedawca?

Szukaj tego typu roweru http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=48036 marka uznana na swiecie i lubiana

Napisano

W takim razie zwracam honor.

Faktycznie powinien napisac w poscie powyzej ze jest sprzedawca. W tym momencie sam sie zdyskredytował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...