dwalewenajki Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, Jestem od kilku dni w Krakowie i mam pare drobiazgów do zrobienia w moim rowerze, niestety nie mam tutaj ze sobą narzędzi i szukam dobrego serwisu do którego spokojnie mogę oddać rower na warsztat. Prosilbym o opinie, adres serwisu wartego polecenia, w ktorym beda pracowali ludzie w temacie. Najlepiej jakby S. byl możliwie blisko centrum (nie chce bladzic po rogatkach) bede wdzieczny za pomoc dwalewenajki
xanadu Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Vario-Bike. Sam nie korzystałem, ale słyszałem wyłącznie bardzo dobre opinie.
blnd Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 TWR (niestety drogo, ale wg. mnie solidnie) a tu masz więcej opini http://www.forumrowerowe.org/topic/31021-dobry-serwis-w-krk/
tenjin Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 vario bike jest jeśli nie najlepszy to na pewno jednym z najlepszych serwisów w Krakowie. Zrobią tam naprawde wszystko i nie zdzierają , przynajmniej tak było w moim przypadku, że zapłaciłem dość mało w stosunku do usługi, obsługa&kontakt też bardzo dobry- słowem idealny serwis. Wadą jest tylko to, że trzeba czekać bo ludzie tam walą drzwiami i oknami. To też zależy co chcesz zrobić bo jak jakieś pierdoły to wiekszość serwisantów sobie z tym poradzi. Mibke na łobzowskiej też jest spoko, w zasadzie jedyny serwis, który mi nie siadł to windsport.
dwalewenajki Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzieki za pomoc. Byłem w vario-bike i pogotowiu rowerowym. Obsługa vario-bike przemiła i fachowa, za to w pogotowiu rowerowym drogo i gburowato
Padre03 Napisano 26 Kwietnia 2010 Napisano 26 Kwietnia 2010 Dzieki za pomoc. Byłem w vario-bike i pogotowiu rowerowym. Obsługa vario-bike przemiła i fachowa, za to w pogotowiu rowerowym drogo i gburowato W pogotowiu rowerowym rzeczywiście chłopaki są specyficzni ale znają się na swojej robocie bardzo dobrze. Robiłem u nich wiele rzeczy w różnych rowerach, poprawiałem nawet po innych "dobrych" serwisach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.