skalus88 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 postanowiłem wymienić sobie pancerze i linkę z tylnej przerzutki (błoto i te sprawy). Trochę mi zajęło, aby wykminić jak się wymienia linkę w manetce xt m-770, potem wypadł mi bolec z tego pomarańczowego wskaźnika biegu. Jak już złożyłem to się okazało, że mam tylko 7 przełożeń z 9 jakie miałem wyjściowo;/ Wnioskuje po tym,że manetka 'tyka' tylko 7 razy zamiast 9. Ma ktoś jakiś pomysł, czy to tak jest i te dwa biegi się pojawiają dopiero po zamontowaniu do przerzutki? sprostowanie (nie mogłem edytować własnego posta;/) jest 8 przełożeń - źle liczyłem. Wskaźnik nie dochodzi do końca, najmniejszego przełożenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a może jest: pierwszy bieg - tyknięcie - 2 bieg - tyknięcie - ... - 9 bieg ? w sensie, że tyknięć jest 8, co daje 9 biegów (9 różnych naciągnięć linki)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycu85 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Moze nie trafiles skladajac ten wskaznik w odpowiednie miejsce i Ci blokuje jeden bieg? Rozkrec i sprawdz w jakiej pozycji powinienes to skladac (na najnizszym/najwyzszym wrzuconym biegu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalus88 Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 po straceniu wszelakiej nadziei rozebrałem skurczybyka i okazało sie, że to linka się parszywie ułożyła i blokowała mechanizm. Prosze admina o usunięcia posta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.