matis1906 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witajcie.Potrzebuję waszej pomocy.Mianowicie chciałbym naprawić blokade skoku...tylko niewiem jak.Mam amortyzator dart 3 kupiony na allegro pol roku temu.amorek jest z 2007.Kupiłem juz takiego,blokada od poczatku nie blokowala...zmniejszała moze skok do 5 cm ;/.z czasem było coraz gorzej.teraz to juz nic nie reaguje...Zależy mi na tym by działał,czesto blokowalem amorek na asfalcie (rst capa ).Ten natomiast nie działa...Pomożcie proszę, sam nie jestem w stanie tego naprawić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bimbromir Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dolej oleju, powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ok,ale muszę kupić specjalny do amortyzatora ??czy może pojezdzi na czymś innym :>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bimbromir Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Możesz kupić Motorexa. Parametry oleju podane są w instrukcji do amora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.