MrDzej Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam, Zakupiłem niedawno licznik SIGMA SPORT BC 1106 i są tam takie gumki, które usztywniają licznik oraz ten mały sprzęt nakładający się na ramę(nie wiem jak to się nazywa ). Jedna bodajże 22mm. na kierownicę oraz druga prawdopodobnie 40mm na ramę. Problem w tym, że owa 40mm gumka jest za mała, nawet przy solidnej próbie naciągnięcia nie jestem wstanie jej założyć. Moje pytanie brzmi: Gdzie kupie większą? 60mm, albo 80mm?
canar Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 W sigmie naprawde mocno trzeba gumkę od czujnika naciągnąć, nie bój się, że pęknie i naciągaj z całej siły i IMO musi pasować
MrDzej Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Napisano 7 Kwietnia 2010 W sigmie naprawde mocno trzeba gumkę od czujnika naciągnąć, nie bój się, że pęknie i naciągaj z całej siły i IMO musi pasować Pasuje! Ale aż się bałem, że pęknie. Nie sądziłem, że trzeba w to włożyć tyle siły.Wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Bauer1000 Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 tak na przyszłość. Takie gumki(o-ringi) kupisz w wiekszości sklepów moto lub takich z uszczelnieniami technicznymi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.