Skocz do zawartości

[buty] najtańsze z najtańszych :)

szatan21292

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie ;) kolarstwo górskie uprawiam od 2 lat i posiadam już buty spd a są to sidi blazer, typowo sportowe buty. Lecz posiadam drugi rower zimowy i potrzebuję do niego butów SPD, szukam jak najtańszych i znalazłem buty Shimano MT21, koszt: 139zł. są dość tanie lecz obawiam się o to czy się one nie rozlecą przy pocniejszym szarpnięciu ? A co Wy myślicie o tych butach? nadają się do treningów ?

pozdrawiam i proszę o odpowiedź :huh:

Nie denerwuj się! Jak by nie patrzeć te buty są firmowe i pewnie na gwarancji więc bierz. Na butach się nie znam. Sam używam żwirówek do jazdy górskiej(wygodne , nie ślizgają się na pedale). Odpisuje, żeby nie było ci smutno :confused:

Hej,

jak dla mnie to wyglądają na przyzwoite trekingi ( plus SPD awkors :-) , więc na pewno nie rozpadną się przy pierwszym szarpnięciu. Co do ceny, to na CNC jest podobna, 27 funciaków, bo sądząc po fasonie to jakiś model sprzed 2-3 lat( jest przecenka) , ale jak ma być na zimę, na to pewnie jakiś ochraniacz od śniegu przyjdzie, to nie ma co wybrzydzać a propos fasonu...

Więc... po mojemu butki są łokej :)

mialem kiedyś buty Shimano i była to niezniszczalna konstrukcja. kilka lat intensywnej eksploatacji a największy defekt to rozdarcie od zębatki. nie wiem co to za model. wiązany na sznurówki.

kiedyś Shiamno robiło naprawde solidne obuwie jeśli nic się nie zmieniło to będzie to dobry wybór :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...