waleczny92 Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam! Planuję zakup szosy i wyszukałem tę ofertę: http://www.canyon.com/_en/roadbikes/bike.html?b=1818 Przy obecnym kursie złotego rower kosztuje <4000 zł. Dlatego moje pytanie, czy może miał ktoś z tym rowerem do czynienia? Jakie są wasze opinie? Wydaje mi się, że w tej cenie trudno o rower z podobnym lub lepszym osprzętem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam !
Fifi Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Canyon to bardzo dobra niemiecka firma, rowery są tak tanie dlatego, że wyłączono ze sprzedaży dystrybutorów, a jak wiadomo w naszym pięknym kraju - brak pośredników - taniej i mniej problemów Mam jeden rower tej firmy (co prawda inne zastosowanie), ale naprawdę polecam.
waleczny92 Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzięki za odpowiedź. Wiem, że nie ma dystrybutora i rowery idą prościutko z fabryki. BTW: 105-tka powinna spokojnie starczyć na starty w małych wyścigach i (powiedzmy) jazdę sportowo-turystyczną?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.