daniel33mc Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam . ma moze ktoś ten zestaw narzędzi ? http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=986068431 Jak myślicie jak z wytrzymałością? najbardziej zależy mi na kluczu do pedałów, a reszta moze kiedyś sie przyda.
Mod Team safian Napisano 6 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2010 Jakością zapewne nie powala, aczkoliek co mozesz zepsuc w kluczu plaskim? Mysle, ze za taka cene sie oplaca
daniel33mc Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Napisano 6 Kwietnia 2010 no właśnie tez tak mysle a i tych narzędzi nie bede używał zbyt często to po co kupować lepsze
Cycu85 Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 W plaskim akurat mozna zepsuc - moze sie rozgiac jak jest z g*wnianego materialu. Szczegolnie jak jest taki patent 2 w 1 jak w tym. No ale moze byc to w miare dobry material i szlag go nie trafi na pierwszej nakretce.
premier2 Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja używam klucza do kaset(z rączką) i bacika. Dobrze wykonane, pewnie leżą w dłoni, mogę ze spokojnym sumieniem polecić.
tompoe Napisano 13 Kwietnia 2010 Napisano 13 Kwietnia 2010 Klucz do pedałów to najczęstsza rzecz, która jest do niczego.Po prostu są za krótkie. Zapiekanie się pedałów to częsty przypadek i wtedy pomaga tylko stary wzór siła razy ramie.
Rychlapl Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Jeśli już rozmawiamy o kluczach, powiedzcie proszę jakich narzędzi potrzebuję aby odkręcić łożyska korby FSA Gossamer MegaExo. No i samą korbę. Będzie pasował klucz do hollowtecha 2 czy coś innego trzeba?
qball Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 mam ten klucz do pedalow i jak na razie daje rade nie zlamal sie itp
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.