Skocz do zawartości

[rama MTB] do 500 zł

Pytko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam ramy(18"-20") do roweru MTB. Nie chcę na nią przeznaczyć więcej niż 500 zł. Jakie polecacie? Może, które firmy jeśli nie konkretne modele.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Szykuje mi się więszky przypływ gotówki z ubezpieczenia za skręcenie kostki 3 stopnia, poważnie zacząłem myśleć nad inna ramą, wstępnie myśle zakręcić się wokół kwoty 500zł, ale więcej jak 600zł nie przeznacze na ten cel. Rama do XC, wzrost 192cm więc zależy mi na długośći i rozmiarze nie większym jak 21", chciałbym razem z tą ramą używać mostka 90mm (obecnie 120mm i ogranicza to w terenie). Liczę na wasze propozycję, oczywiście masa roweru ciągle stopniowo idzie w dół :rolleyes: . Mogą być opcje lekko powyżej 600zł, może uda się z czasem coś znaleźć na allegro, zakup planuje we wrześniu/październiku, dlaczego szukam teraz? Bo muszę podliczyć ewentualne koszty związane z wymianą sztycy, obecnego napędu, a może amortyzator wcześniej zmienie i opony - wydatków będzie troche. Z góry wielkie dzięki.

P.S. przeczytałem chyba tutaj na forum żę Accenty pękają, zgadza się?

Aha, rama musi mieć mocowanie pod hamulce tarczowe,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...