szczepan81 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Poszukuję osób z Trójmiasta chcących wystartować w Chodzieży. Moi znajomi nie są zbyt chętni, albo jadą na inne zawody. Rozważam dwie opcje: 1)Ja biorę samochód i zabieram ludzi. 2)Ja dołączam do innej ekipy z wolnym miejscem w samochodzie. Oczywiście obowiązuje zrzuta na paliwo no i trzeba dogadać kwestię czy jedziemy w sb z noclegiem, czy w nd bez. Zastrzegam, że mogę wycofać się z oferty jeśli ktoś z moich znajomych jednak się zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja chętnie bym się dołączył. Jestem zdecydowanie za wyjazdem w niedzielę rano, bo w sobotę pracuje do 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan81 Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Niestety, już udalo mi sie zmontować ekipę, także oferta jest nieaktualna, wyjeżdżamy w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.