Skocz do zawartości

MTB Bike Tour Gdańsk GP - I edycja

szefix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O! to nawet lepiej, 17.04 i 24.04 mi nie pasowały, więc może wystartuję ;)

do tego w tym roku mogę już startować w Mastersach, więc nawet jak będzie słabo z kondychą to zrobię sobie spacerek...

Napisano

Dzisiaj pojawiła się informacja, że wyścig odbędzie sie jednak 9 maja :)

Jak dobrze pojdzie to tez sie pokaze tylko musze amora skombinowac bo moj sie rozlecial a na sztywnym nie polece ;D

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jeśli nie będzie padało, to wracając z pracy (około 19:30 na miejscu) będę chciał się przejechać... a jeśli nie dziś to w sobotę.

Napisano

Możemy umówić się w sobotę na objazd(lajtowy- nie ma co się forsować parę godzin przed zawodami;)). Mam czas dopiero około 16- 17.

Ja bylem dzis, trasa bardzo mi się podobała :) Co do soboty to mam czas tylko rano.

Napisano

Ok. Jest tam taki krzyż na końcu ul. Abrahama. Proponuję wstępnie o 17 w tamtym miejscu. Jak by coś się miało zmienić to napisze- w sobotę jestem w pracy więc tylko od tego to zależy.

Napisano

Możesz coś napisać o trasie?

Tzn czy bardzo wymagająca - zwłaszcza jeżeli chodzi o podjazdy.

W sobotę mam jechać Harpagana, więc jeszcze nie wiem czy dam radę wystartować na Bike Tour :)

pozdr.

Napisano

Podjazdy są wymagające, ale proste technicznie- brak korzeni, nie trzeba kluczyć pomiędzy czymkolwiek. Zwłaszcza pierwszy podjazd- stromy i wykańczający, reszta do podjechania bez większych problemów.

Pozdro.

Napisano

Trasa chyba nic się nie zmieniła w porównaniu z rokiem poprzednim, tak więc typowo xc, czyli wymagająca :)

W sumie trzy dość długie podjazdy, z czego pierwszy na samym starcie chyba najbardziej męczący. W zeszłym roku pamiętam, że sporo osób z młodszych i starszych kategorii wiekowych schodziła na tym podjeździe. Elita jak to elita - ciśnie równo :icon_exclaim:

W każdym razie lekko nie będzie, zwłaszcza dla amatorów, którzy nie mają czasu na codzienne kręcenie po 50 km...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...