PiotrekF Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Hej, Mój pierwszy post na forum więc może parę słów o mnie na początek. Świeżo upieczony mieszkaniec Krakowa, lat 23, przerwa od roweru około półroczna, w ostatnim sezonie 1300 km, trasy głównie po około 30-40 km, tempo lajtowe raczej (średnia to jakieś 22 km/h z tego co pamiętam). Tak więc dla większości z Was pewnie jestem totalnym leszczem rowerowym , ale gdyby znalazł się ktoś chętny do pedałowania --> gg:1239222 (niewidoczny). Mieszkam w KRK od stycznia, totalnie nie mam pojęcia gdzie można by pojeżdzić, także chętnie podepnę się pod jakąś lajtową wyprawę w ciekawym towarzystwie. W grę wchodzą weekendy, w tygodniu tylko wieczory :/ Pozdrawiam, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 www.rowerowanie.pl www.enduro69.pl www.bikeholicy.pl na tych stronach znajdziesz ekipy które ustawiaja sie na jazde na weekendy i w tygodniu. wszystkie gatunki :mtb,enduro,szosa. krakowscy zapaleńcy wszelkiej maści w różnym wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.