wiktor95 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam, chciał bym chcialbym wymienić korbe w moim Krossie Lv.2 i mam pytanie czy ta korba będzie pasowała do niego http://www.sklep.bikestacja.pl/product_info.php?products_id=3124 PS. wiem że były podobne tematy ale nie uzyskałem z nich oczekiwanej odpowiedzi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 po nagwintowaniu mufy suportu owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor95 Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 a tak jaśniej bo nie znam się tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 tak powinna pasować bez problemu... w mufie suportu powinieneś mieć gwint BSA, czyli taki sam jak ma suport shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Będzie pasować bez żadnego problemu wymieniałem w krossie na LX i żadnych problemów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor95 Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 ok, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.