Skocz do zawartości

[maraton] Eska BikeMaraton Wrocław 25.04.2010r.

Drozdzu5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeciez wyniki miales (i masz) na biezaco na stronie głownej, w czym problem? Zdjecia widzów sa na forum, a z firmy ktora robila zdjecia nigdy nie pojawiaja sie od razu tylko po kilku dniach.

Napisano

Przeciez wyniki miales (i masz) na biezaco na stronie głownej, w czym problem? Zdjecia widzów sa na forum, a z firmy ktora robila zdjecia nigdy nie pojawiaja sie od razu tylko po kilku dniach.

No fakt wyniki są :thumbsup: A na którym forum są zdjęcia. Daj link jesli możesz.

Pozdrawiam

Napisano

Jeśli byłby ktoś dobry i wytłumaczył mi te skróty i skrótowce to będę wdzięczny.

BM, - już wiem xD to chyba Bike Marataon

co to znaczy 9 w M1 i 150 w generalce albo 20 w M2.....

(wiem, że pytania żałosne ale nigdy się z tym nie spotkałem i chciałbym wiedzieć)

Ktoś tam pytał o zdjęcia to ja znalazłem na picasie na profilu tego pana trochę fot http://picasaweb.google.com/Tadeusz2642

pozdrawiam

Napisano

Oj kolego, widzę że nie czytałeś dokładnie regulaminu, a tam było/jest opisane.

Litery M0, M1, M2, M3.... K to kategorie wiekowe z podziałem na płeć.

Podział jest taki:

M1 - od 17 do 20 lat;

M2 - od 21 do 30 lat;

M3 - od 31 do 40 lat;

M4 - od 41 do 50 lat;

M5 - od 51 do 60 lat;

M6 - od 61 lat...

Z M0 nie pamiętam, bodajże od 14 lat (??) do 16 (za zgodą opiekuna).

Jeżeli masz np. 23 lata i jesteś mężczyzną to znajdujesz się w kategorii M2

Co do Twojego przykładu to wynik mówi o 9 miejscu w kategorii wiekowej M1, a 150 miejsce w open czyli wśród wszystkich startujących na danym dystansie (HARO, MEGA, GIGA).

Napisano

Jakiego regulaminu :icon_cool: ?

Ja nie startowałem w maratonie ; )

Czytam tematy o maratonach itp żeby się trochę z tym obyć bo mam zamiar startu ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...