Skocz do zawartości

[maraton] Eska BikeMaraton Wrocław 25.04.2010r.

Drozdzu5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie do osób z doświadczeniem. Czy na miejscu, np w biurze zawodów, można gdzieś przechować plecak?? Dojeżdżam na miejsce pociągiem, więc trzeba się będzie tam przebrać, a nie uśmiecha mi się wieźć ciuchów ze sobą po trasie ;)

Napisano

Witam!

Mam pytanie do obytych z tematem-jak wygląda sprawa z parkingiem? Jest szansa zostawić gdzieś w pobliżu samochód? Pierwszy raz będę na tej edycji stąd pytanie do miejscowych rowerzystów.

Napisano

Organizator na swoim forum napisał, że przygotuje około 800 miejsc parkingowych, jak się nie mylę  :D 

Napisano

I jak tam wyniki ??

Ja przejechałem dystans MINI:

- średnia prędkość - 24,2 km/h

- czas przejazdu - 1:17h

- 9 miejsce w M1

- 109 miejsce w klasyfikacji ogólnej

Średnia prędkość miała być większa, ale wszystko przez korki na krótkim singielku... Ogólnie jestem zadowolony. Nieźle jak na pierwszy maraton.

Napisano

ja mega ;)

56 km

czas - 2;15

oglnie gdyby nie te korki i starowanie z sektora 5 (m0) to czasu bylbym tak okolo 5 min lepszy

miejsce kolo 10 w M0 :)

open kolo 300 :)

Napisano
  W dniu 25.04.2010 o 17:17, mucios92 napisał:

Paweł troche chyba zawyzyłes srednia ;PP

To jest średnia z mojego licznika, ale fakt trochę zawyżyłem. Średnia była dokładnie 24,16 km/h ;] Licznik naliczył mi około 32,5 km, dlatego mogą wynikać takie małe niedokładności w średniej prędkości.

Napisano

Ludzi masakra, jeszcze tylu na BM nie było, a co za tym idzie ciężko było wyprzedzać, dlatego mój wynik nie jest najlepszy :)

Open Mega - 34

W kategorii M3 - 9

Czas - 1h:52m:58s

Prędkość średnia w/g licznika - 28.26km/h

Dystans w/g licznika - 53.53 km

:)

Napisano

Zaliczyłem dziś we Wrocku pierwszy maraton w swoim życiu.

Na dystansie mega licznik pokazał mi następujące dane:

czas 2.17.55,

odległość 53.83,

średnia 23.4.

Miejsce miałem baaardzo odległe, bo 290, ale jak na pierwszy raz, z kiepskim przygotowaniem, i tak jestem zadowolony. Kiepsko sytuacja układała się na podjazdach. Robiło się tłoczno, ludzie się wykładali, a można było urwać trochę czasu.

Pozdrawiam ;)

Napisano

Na 30km dopadły mnie skurcze w obu nogach i przez kolejne 23km jechałem z bulem nóg  :D

Ogólnie to dobre miejsce wywalczyłem i pewnie 2 sektor na Zdzieszowice  :D

78 Open Mega i 25 w M3

Napisano

37 Open giga

24 M2

Ogólnie moje pierwsze giga więc jestem zadowolony, ale tylu ludzi jeszcze nie widziałem

Napisano

No a mi się udało 49 miejsce w OPEN na MINI ugrać. Na 547 startujących w MINI sądzę, że to dość dobry wynik. Tymbardziej, że w tamtym roku byłem we Wrocławiu 120 w OPEN. W kategorii M2 zająłem 26 miejsce. Też jestem bardzo ciekaw, który sektor na Zdzieszowice się trafi. ;)

Napisano

Ja jeszcze jestem trochę ospały po zimie. Drugi wyścig, więc bez rewelacji. Ale daje sobie dwa miesiące na dojście do optymalnej formy:), będzie lepiej.

Wczoraj na liście 19 open i 13 M2 ( giga), ciągle czekam na oficjalne wyniki.

Napisano

Jak dla mnie maraton bardzo fajny ale troszkę zabrakło mi technicznych odcinków, wiem że to płaski maraton ale jednak powinny być rodzynki w postaci trudniejszych odcinków ;)

Czemu tak długo trzeba czekać na wyniki i zdjęcia w cyklu Eska ? W innych cyklach wyniki są w mgnieniu oka i to zawsze, zdjęcia zazwyczaj też, a tutaj taka lipa!!!! Taką kase zgarniają i nie umieją wyników wystawić za 2 dni - jak dla mnie porażka organizacyjna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.