Shuvv Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 W Polsce jak widać są bardzo drogie. Na Chain Reaction Cycles kosztują z wysyłką tyle samo http://www.chainreactioncycles.com/pl/en/race-face-x-type-bearing-cap/rp-prod39505 . Tutaj są za funciaka Na pewno to są te same, co w TWR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Ciężko wyrazić jakąś opinię po paru kilometrach, ale jedyne co mogę na tę chwilę napisać, to to, że bardzo gładko się kręci. Przebiegów już nie robię sporych jak kiedyś ale poinformuję za jakiś czas jak mi się to spisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Na pewno to są te same, co w TWR? A czy jest możliwość, żeby coś o nazwie "Race Face X-Type Bearing Cap" było czymś innym? Jakbyś był zainteresowany to daj znać, bo przy zamówieniu 8 szt. można się w to pobawić, ponieważ oszczędność to około 100 zł na byle plastikach + oszczędność na wymianie suportu na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristofer37 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy suport SM-BB70 można zastąpić suportem Accent BB-EX1 ? Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Kristofer37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 10 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Poleci ktoś jakieś łożyska 6805 do suportu hollowtech II ? Ostatnio kupiłem niby "skf" trafiłem na podrobione łożyska bądź inne padły po 600km ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja kupiłem we wrześniu czy październiku ubiegłego roku łożyska MGK, bo innych akurat w sklepie na miejscu nie mieli. Nic o nich nie wiedziałem, ale jak poszperałem potem po sieci to na jakimś forum samochodziarskim polecali, że niby tanie i dobre. U mnie na razie ok. 2tys. km i kręcą się jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ktoś jeszcze może się wypowie na temat jakiś łożysk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Łożyska w suporcie pracują w takich warunkach, że nie warto kupować drogich japońskich. SKF jak i MGK padną po porównywalnym przebiegu, bo załatwi je piach z wodą oraz siły poprzeczne do osi łożyska... Ja również jeżdżę na MGK i jestem zadowolony w zależności od warunków wytrzymują od 5 do 8 kkm, czyli tyle ile oryginały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedzi mam pytanie a gdzie je kupujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Ja akurat kupuje w pobliskim sklepie we Wrocławiu, ale myślę, że mają je w każdym sklepie stacjonarnym oraz na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi