gks Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Jak w temacie . Może ktoś podzieli się wiedzą o danym produkcie . Jak założyć bloki w tych butach . ( brak dziur na wkręty - chyba że zostały zmyślnie zaślepione ) dzięki za porady .( Shimano-SH MP66 DX 2009 )
Baros94 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Nigdy nie widziałem tych butów ale sądząc po tej fotce dziury na wkręty są pod zaślepką którą trzeba jakoś wyrwać. Ale nie rób nic dopóki ktoś doświadczony się nie wypowie bo możesz sobie zniszczyć buty przez moją nie wiedzę. Pozdrawiam Baros94
1415chris Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Shimano powinno do tych butow dodawac ostry noz Trzeba 'ta' czesc wyciac.
gks Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Napisano 4 Kwietnia 2010 Shimano powinno do tych butow dodawac ostry noz Trzeba 'ta' czesc wyciac. Serdeczne dzięki . To mnie "pocieszyłeś "
creative1989 Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Ktoś się wzbogacił o opinie na ich temat? Nadadzą się do normalnego użytku, podeszwa nie jest zbyt miękka?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.