Skocz do zawartości

[Amortyzator przedni] pytanie o wybór

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich .Mam pytanko czy moółby mi ktoś doradzić jaki amorek kupić pod wagę 95 kg ,jeżdze głównie po asfalcie i troche po lesie ,koledzy doradzali mi suntora duru lub rock shocka darta 2 lub 3 . Niech ktoś doradzi który bedzie lepszy pod moją wage no i do ceny 400 złotych. Pozdrawiam i dziekuje za rady.

• Mod Team
Napisano

Dart dla twojej wagi będzie si, ale z trwałością bywa różnie. Jeździłem i dość szybko się skończył (waga 90-92kg) Teraz raidon air, całkiem fajny do trochę mocniejszej turystyki. Ma blokadę co ważne dla twojego asfaltu no i bardziej pancerny od darta. W 400,- jak poszukasz to się zmieścisz. Jeżeli nie masz uczulenia na firmę to bierz raidona. Dojdzie jeszcze koszt pompki (chyba że masz jakiegoś kolesia z pompką).

Napisano

chodzi poprostu o to żeby pasował pod moją wage ciała i żeby sie dobrze jeżdziło ale słyszałem ze suntor to kiepski amor więc dlatego pytam o wybór.

Napisano

Witam. Posiadam najzwyklejszego górala (wysoka rama, 21 przerzutek, brak amor). Oto moje pytania:

- czy jest opcja zamontowania przedniego i tylnego amortyzatora?

- jeśli tak, to jaki wybrać... , i za niewielką cenę

post-128274-1270314617,81_thumb.jpg

Napisano

Też szukam amorka w tym przedziale cenowym, ale moja waga to 75kg. Jak myślicie, da rade dorwać Tore solo air do 400zł? ^^i jak to wkońcu jest z tym 302 i 318 ? Ten pierwszy to sprezyna, a drugi powietrzny, czy jak to sie ma do siebie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...