Gość JerryJr Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Boje sie ze Uni bedzie za dlugi . Jak z tym osprzetem ? KTM wymieka przy Unibike ?
szefix Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Miałem Scotta Aspecta 40 Geometria turystyczna - nie wiem czy taka będzie Tobie odpowiadać. Odnośnie reszty rowerów się nie wypowiadam. A propos Unibike evolution czy orientujecie się Koledzy czy to jest taka sama geometria ramy jak w wyższych modelach Flite i Expert.??
energyypl Napisano 14 Maja 2010 Napisano 14 Maja 2010 a u mnie niedaleko jest promocja merinda matts 40v za 1150 opłaca się??
geqon Napisano 25 Czerwca 2010 Napisano 25 Czerwca 2010 Jestem posiadaczem unibike evo od tygodnia za tą kasę czyli 2000tysi szukałem 3 dni roweru jeździłem na gost pełna deore kosztował 2000 lepiej się jeździło ale miał grube rury. Evo co o nim mogę powiedzieć jest dobry i nie grzeszy wyglądem. Ma niewygodne siodełko, za krótko go mam by powiedzieć o niedoskonałościach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.