netta1987 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Czy ktoś miał z nimi kontakt? znalazłem je tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 To jest pikuś, ale wersja z 8 tłoczkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 mi zależy na wadze i możliwości ustawiania bez kluczy a fakt firma ma różne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Chyba są w ogóle mało popularne, Google zwraca mało treści, coś tam piszą na forum MTBR, ale głównie o modelu czterotłoczkowym - opinie mieszane, ale mało pochlebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Cena powala: 9999,00zł Ciekawe z czego są zrobione, że aż tyle za nie krzyczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 cena to pomyłka na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 A tam od razu pomyłka - albo marketing z gatunku kosmicznych cen na Allegro, albo nie mają ich jeszcze w magazynie, a chcą zainteresować potencjalnych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 raczej nie jeszcze a już bo ja je początkowo upatrzyłem w katalogu na 2009 i mnie zaintrygowała firma bo wyglądają ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Tu coś więcej na temat tych hampli. http://www.maparowerowa.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=259&Itemid=148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dun Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 masakra 8 tloczkow, 2 tarcze. brakuje tylko wycieraczek na mozg zintegrowanych z kiera ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 masakra 8 tloczkow, 2 tarcze. brakuje tylko wycieraczek na mozg zintegrowanych z kiera ;> Chcesz do kompletu wycieraczki? Prosze bardzo http://www.geektoys.pl/okulary-z-wycieraczkami/ chyba nawet mają złącze z mózgiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dun Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 haha za######iste ;> te swiatla wymiataja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.