tyaxSuper Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam, chciałem tylko napisać swoje spostrzeżenia które mogą przydać się innych użytkownikom. Mianowicie miałem rame mongoose tyax super jednak była za duża, po miesiącu wpadła mi w oko rama Amoeba Hussar - cena 599 zl na allegro - myśle czemu nie. Jednak przez przypadek znalazłem w necie takie coś: http://209.85.135.132/search?q=cache:GExxSF4btjwJ:www.sparrow-bike.pl/sklep222/%3Fp%3DproductsMore%26iProduct%3D546%26sName%3Damoeba-zestaw-hussar-mtb%26PHPSESSID%3D57b29f0ffb56c1bc6e101389bac5c988+amoeba+hussar&cd=14&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&lr=lang_pl&client=firefox-a jednak bałem się o sprzedawcę gdyż jak wiemy zawieszono mu konto i były dość duże problemy. Jednak zaryzykowałem, napisałem do Pana Jacka Lubienieckiego właściciela i zapewnił mnie że ma taki sprzęt i że wyśle. 18 lutego wpłaciłem pieniążki - 19 lutego o 10 rano cały zestaw był u mnie. Jestem pod wrażeniem. Za 700 zł dostałem rame 18 cali, zacisk sztycy, sztyce, siodełko, mostek, kierownice, stery!! Po zmontowaniu i przejachaniu ok 500 km jest pod wrażeniem. Takie zestaw wychodzi osobno o wiele drożej a jakość elementów jest powalająca! Stery rewelacyjnie pracuje bardzo szczelne - cena na allegro osobno 90 zł. Wszystko jest idealnie spasowane a w dodatku ładne. Napisałem to po by ten kto się waha nie miał obaw o jakość tego sprzętu. Dodam, że rama 18' waży ok 1850 gram. Polecam szczerze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.