Skocz do zawartości

[rama] Amoeba Hussar MTB

tyaxSuper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałem tylko napisać swoje spostrzeżenia które mogą przydać się innych użytkownikom. Mianowicie miałem rame mongoose tyax super jednak była za duża, po miesiącu wpadła mi w oko rama Amoeba Hussar - cena 599 zl na allegro - myśle czemu nie. Jednak przez przypadek znalazłem w necie takie coś:

http://209.85.135.132/search?q=cache:GExxSF4btjwJ:www.sparrow-bike.pl/sklep222/%3Fp%3DproductsMore%26iProduct%3D546%26sName%3Damoeba-zestaw-hussar-mtb%26PHPSESSID%3D57b29f0ffb56c1bc6e101389bac5c988+amoeba+hussar&cd=14&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&lr=lang_pl&client=firefox-a

jednak bałem się o sprzedawcę gdyż jak wiemy zawieszono mu konto i były dość duże problemy. Jednak zaryzykowałem, napisałem do Pana Jacka Lubienieckiego właściciela i zapewnił mnie że ma taki sprzęt i że wyśle. 18 lutego wpłaciłem pieniążki - 19 lutego o 10 rano cały zestaw był u mnie. Jestem pod wrażeniem. Za 700 zł dostałem rame 18 cali, zacisk sztycy, sztyce, siodełko, mostek, kierownice, stery!! Po zmontowaniu i przejachaniu ok 500 km jest pod wrażeniem. Takie zestaw wychodzi osobno o wiele drożej a jakość elementów jest powalająca! Stery rewelacyjnie pracuje bardzo szczelne - cena na allegro osobno 90 zł. Wszystko jest idealnie spasowane a w dodatku ładne. Napisałem to po by ten kto się waha nie miał obaw o jakość tego sprzętu. Dodam, że rama 18' waży ok 1850 gram. Polecam szczerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...