maqn Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam. Mam zamiar kupić rower 26" MTB. Teraz posiadam MTB 24" (8-letni), hamulce zwykłe, 21 biegów. Dokupiona tylnia przerzutka i manetha SHIMANO. Mam do wydania 500-600 zł. Jak na razie gdy oglądałem najwięcej idą rowery : http://www.allegro.pl/item968405694_rower_lexus_extreme_26_2_tarcze_hit.html#gallery - ktory mam zamiar chyba kupić bo manetke i przetkę wstawie moją SHIMANO. A patrząc na cene lepszego raczej nie znajdę. lub http://www.allegro.pl/item969026341_rower_gorski_26_victory_ii_shimano_import_niemc.html#gallery - ale ogólnie to on już mi się nie podoba (18 biegów, kształt takiś taki dziwny ale ma hamulce dośc dobre) Macie jakieś pomysły co do roweru podobnego i w cenie abym się zmiescil ? Rower powinien byc zwiazany w kolorze zielonym lub niebieskim. Co powiecie o moich propozycjach rowerów ? Z góry dzięki za odpowiedź maqn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://www.forumrowerowe.org/topic/27903-makrokesz-ostreenie-przed-zakupem-zbyt-taniego-roweru/ - mam nadzieję że ten temat wyrazi moje słowa które chciałbym teraz o tych rowerach napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maqn Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://www.forumrowerowe.org/topic/27903-makrokesz-ostreenie-przed-zakupem-zbyt-taniego-roweru/ - mam nadzieję że ten temat wyrazi moje słowa które chciałbym teraz o tych rowerach napisać wiem czytałem ten temat jednak podtrzymuje decyzje i chce kupic cos w tym stylu a bynajmniej w takiej cenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 wiem czytałem ten temat jednak podtrzymuje decyzje i chce kupic cos w tym stylu a bynajmniej w takiej cenie ... Co do ceny ok, nie każdego stać na coś około 1000zł, ale po przeczytaniu tego tematu dalej chcesz rowery z tylną pseudo amortyzacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maqn Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Co do ceny ok, nie każdego stać na coś około 1000zł, ale po przeczytaniu tego tematu dalej chcesz rowery z tylną pseudo amortyzacją? no właśnie chce ... wiem ze odchodzi się już od tego ale jest mi z tym naprawde wygodniej ... kumpel ma rower bez tylniego amora to gorzej mi sie jezdzi niz na moim starym a ma rower za 1200 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 zgadzam się w 100% z magn, rower z tylna amortyzacja to zawsze większa wygoda... można zawsze na takim rowerze typu full przejechać nawet jednorazowo (!) 1-3 km do sklepu po bułki i może uda się nawet wrócić z powrotem innym i chyba największym plusem jest to, że na każdy sezon ma się nowy rower magn nie daj się tym "idiotom" z forum i nie słuchaj rad mądrzejszych od siebie - najlepiej wiesz czego chcesz i najlepiej się na tym "przejedziesz" nie daj się też temu tematowi o makrowerach to piszą producenci tych drogich rowerów (albo użytkownicy forum, którzy zostali przez nich przekupieni - to jest wielki spisek), kto by się przejmował bezpieczeństwem i własnym zdrowiem skoro opieka medyczna w Polsce jest "darmowa" a w końcu i tak wszyscy umrzemy (więc te kilkadziesiąt lat w jedną czy drugą stronę chyba różnicy Ci nie robi) NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieri Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 To przecież prowokacja Swego czasu dawałem link do tego pojazdu w dziale "dobry żart" na CzFR Na luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 To przecież prowokacja Swego czasu dawałem link do tego pojazdu w dziale "dobry żart" na CzFR Na luz Myślicie że to żart z okazji Prima Aprilis? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maqn Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pytam serio o rower w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 To weź ten: http://allegro.pl/item982055586_26_mtb_alu_hit_sezonu_2010_gratis_kask.html dostaniesz przynajmniej kask, żebyś się nie zabił. A poważnie, najsensowniejszym wyborem w tym przedziale cenowym będzie Arkus Vip 5.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Arkus - fajne rowerki i raczej sie nie zabijesz, na np. campie w miejscowosci Serwy (obozy Chris) maja własnie troche Arkusów na kilkaset osób per turnus. Więc jakoś o zdrowie dbać musza - nie mają szitu bo by zapłacili za.. uszczerbki na zdrowiu Jeździłem na nich (nie pamiętam modelu), ale amor nawet się uginal, hample chodizły.. zależnie od modelu którego się wybrało przed resztą grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 21 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 W związku z tym, że przekonałem kolegę do kilkudniowego wyjazdu na mazury/Podlasie kolega poszukuje taniego roweru. Na co należy zwrócić uwagę przy kupnie? Czy taki rower wytrzyma? Czy może coś takiego? Czy bać się niewymiennego haka przerzutki oraz piasty pod wolnobieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 21 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ja tam znowu Kands`owi reklamę zrobię i polecę Ci ten rowerek. Bać się nie musisz, ale wiadomo, lepiej żeby był hak i piasta pod kasetę, zawsze ułatwia to potem modernizację i samo użytkowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Kross da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.