jonypi Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Mam zapowietrzony tylni hamulec. Mogłbym liczyć na pomoc? Mogłby ktoś opisać jak trzeba go odpowietrzać? Czytałem, że potrzebna jest specjalna śrubka do założenia na strzykawke która potem wkrecamy w tłoczek? Gdzie takową mogę dostać? Ma ktoś taką/takie do sprzedania? Wie ktoś gdzie można kupić zestaw do odpowietrzania magury?
RastaPastor Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 HMM nad tym "domowym" odpowietrzaniem to ja bym się zastanowił.Jeżeli chcesz otworzyć serwis to kup sobie taki otóż zestaw,albo jeżeli robisz 2000000mil/s.Na takie jednorazowe razy się nie opłaca zapłacisz jakiemuś serwisantowi z 30zł( czyli 1000000 zł mniej niż zestaw do odpowietrzania magur).Przemyśl to. pozdrawiam
Schwefel Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 RastaPastor pisz po polsku bo tego się czytać nie da.
RastaPastor Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 dobra skoro szef tego wymaga to już nie będę cyniczny. nie kupuj zestawu do odpowietrzania tylko idź do serwisu. pozdro
tobo Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 ...magury to dosyc narowiste heble i może się okazac ze jedno odpowietrzanie nie rozwiąze problemu i trza cuś częściej przy nich robić
jonypi Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Napisano 2 Kwietnia 2010 Przepraszam bardzo. Będę starał się pisać bardziej po Polskiemu . Potrzebuje taki zestaw lub tylko tą cholerną śrubkę bo niestety muszę sam odpowietrzać zestaw bo mieszkam w małym mieście w pomorskim (Człuchów).
PiPoLiNiO Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 No właśnie, próbowaliśmy samą strzykawką bo wyczytałęm gdzieś że w starszych Martach szło wsadzić sam koniec, ale tu coś nie bardzo chce. Czy konieczna jest ta śruba od Magury wsadzana w gwint odpowietrznika?
jonypi Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Pomoglby kto? Niedlugo maratony a tu hamulec nawala :/
jonypi Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Napisano 15 Kwietnia 2010 Prosze niech ktos pomoze! Ma ktos do odsprzedania zestaw?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.