gilgamesz Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Szukam opinii o siodełku Fizik Gobi.Wiem ,że Kolega Rulez takie posiada i jest raczej zadowolony.Ja troche obawiam się tego,że jest bez dziury i można odczuwać ucisk.Moze ktoś jeszcze ujeżdża te siodło.Będę wdzięczny za wszystkie uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_gregorio Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam! Od około 2 lat ujeżdżam to siodło - dokładnie model Fizik Gobi Wing Flex - z tytanowymi prętami. Siodło używane było do jazdy codziennej po mieście jak i do jazdy terenowej, jestem z niego zadowolony, jest dość wygodne, krótkie trasy bez spodenek z "pampersem" też nie były problemem. Mój model waży 254g więc dość sporo. Preferowana przeze mnie pozycja na rowerze raczej sportowa - większy ciężar na rękach, moja masa 80kg. Dla mnie siodło pasuje, ale jak wiadomo to sprawa indywidualna. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talibek Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Mam to siodełko także od 2 lat i jestem bardzo zadowolony..waga 82kg:) Trochę po małym ślizgu się przetarło z tyłu na krawędzi ale ogólnie jestem zadowolony i żadnego ucisku nie odczuwam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Bardzo dobre siodełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.