gilgamesz Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Szukam opinii o siodełku Fizik Gobi.Wiem ,że Kolega Rulez takie posiada i jest raczej zadowolony.Ja troche obawiam się tego,że jest bez dziury i można odczuwać ucisk.Moze ktoś jeszcze ujeżdża te siodło.Będę wdzięczny za wszystkie uwagi.
el_gregorio Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam! Od około 2 lat ujeżdżam to siodło - dokładnie model Fizik Gobi Wing Flex - z tytanowymi prętami. Siodło używane było do jazdy codziennej po mieście jak i do jazdy terenowej, jestem z niego zadowolony, jest dość wygodne, krótkie trasy bez spodenek z "pampersem" też nie były problemem. Mój model waży 254g więc dość sporo. Preferowana przeze mnie pozycja na rowerze raczej sportowa - większy ciężar na rękach, moja masa 80kg. Dla mnie siodło pasuje, ale jak wiadomo to sprawa indywidualna. Pozdrawiam!
Talibek Napisano 8 Kwietnia 2010 Napisano 8 Kwietnia 2010 Mam to siodełko także od 2 lat i jestem bardzo zadowolony..waga 82kg:) Trochę po małym ślizgu się przetarło z tyłu na krawędzi ale ogólnie jestem zadowolony i żadnego ucisku nie odczuwam:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.