ssszakalll Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Rysujemy dwa koła potem kilka kresek i jakiś taki denny nam wyjdzie rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 czasem tak sobie myślę, że powinniśmy założyć ranking najidiotyczniejszych tematów FR.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 muahahaha, przyznam, ze z zapartym tchem czekalem na kolejne kreski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 fajne no nie. próbowaliście kiedyś narysować jakikolwiek rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exist Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Haha, świetny temat ! Kiedyś mi się przyda na lekcji jak się będe nudził xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Próbowałem ale efekt był mizerny (żeby nie powiedzieć tragiczny) dlatego się nim nie pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Ja jak miałem wolne to sobie rysowałem rower w AutoCAD'ie. Zatrzymałem się na przerutce, bo to przerosło moje możliwości. Ale co narysowałem i poskładałem, to widać na niżej załączonym obrazku wraz z kilkoma szczegółami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Zarzuć jak możesz plikiem *.dwg może dorysuje zmieniarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Trzebaby poprawić amora bo ma chyba trochę za grube golenie no i brak wyprzedzenia koronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Z amorkiem to masz racje ale nie do końca wiem o co ci chodzi z tą koroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Golenie mają chyb 32 lub 34 mm, już nie pamiętam. Wyprzedzenie korony też jest, tylko że nieznaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeh Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ten 1 bardzo mi się podoba, prosty w wykonaniu i wymowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Trzebaby poprawić amora bo ma chyba trochę za grube golenie no i brak wyprzedzenia koronie. Jak sie już czepiać szczegółów to jeszcze kiera zazwyczaj jest kilka stopni gięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ja i tak wolę rower ssszakallla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jak już się tak czepiamy SiD'a to golenie albo 28 albo 32mm. Kolejna akcja - brak podkowy w amortyzatorze no i wyprzedzenie korony też by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgxc24 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Jak zobaczyłem temat to od razu chwyciłem za ołówek. Wyszło nienajgorzej aczkolwiek z naszym mistrzem ssszakalllem to się równać nie może... Szczególnie górna rura i tylne widełki mi nie pasują. A wy co sądzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Chłopie masz talent gratulacje, ja narysowałem tamten obrazek by zacząć temat, a więc się na nim nie wzorujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgxc24 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Podoba się? To wrzucam jeszcze damkę do XC na RS Rebie SL z centrą na tylnym kole. Generalnie, to ja rysuję tak jak mnie uczył "pan od platyki" w szkole podstawowej Kiedyś jak będę miał czas może zrobię krótki turtorial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja się pochwalę...koleżanka mi kiedyś takie coś narysowała http://img217.imageshack.us/i/20100609321.jpg/ wsadziłem w antyramę i wisi teraz zaraz koło biurka...szczena mi opadła jak to zobaczyłem za pierwszym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schakal Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Adamos05 twoje dzieło (a raczej Twojej koleżanki) wygrywa. Też mi szczena opadła jak to zobaczyłem. Z tym to jednak trzeba się urodzić. Talent niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.