przemot Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów i gości. Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych składam życzenia radosnych, rodzinnych i mokrych Świąt. Smacznego jajka i mokrego roweru ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Dużo, dużo Szczęścia - nie pieniędzy i zdrowia. why? Bo ludzie na Titanicu byli bogaci i zdrowi a szczęścia nie mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 a ja jestem zdrowy "na ciele" i szczęśliwy tylko pieniędzy mi brakuje......... więc sobie i wszystkim forumowiczom życzę dużo dużo pieniędzy........chociaż wiem że i tak prawie wszystko pójdzie w rowery:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Dużo jaj i mokrego lanego poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puxa Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Dużo szczęścia, pomyślności i kasy na części do maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Długiej i smacznej kiełbasy,ostrego chrzanu,mokrej wody i dorodnych jajec Najlepszego wszystkim forumowiczom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Święta to wspaniały czas, bo się zdarza tylko raz. Dlatego życzę Wam znowu, by przyszły w radości i zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wszystkiego najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Życzę Ci, by na Wielkanoc robotę w kuchni odwalił zając, baranek potem posprzątał stoły, a Tobie zostały seks i pierdoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Ja dziękuje i również przyłączam się do Życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 obym wam się kurczaki pojazdów nie czepiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Życzę wam żebyście nie porozbijali swoich "pisanek" o ramę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Przyłączam się do życzeń co by wiosennie i radośnie i słonecznie...... I pamiętajcie forumowiczki i kobiety forumowiczów, przy malowaniu jajek nie ściskajcie za mocno bo boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.