mikagosz13 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam chciałem zakupić sobie przewód hydrauliczny do hamulców shimano ale nie mogę nigdzie znaleźć a jak znajduje to tylko 900mm proszę o pomoc w znalezieniu gdzie mogę kupić przewody minimum 1500mm gdyż potrzebuję do tylnego hamulca. Przepraszam jeżeli napisałem mój post nie w tym miejscu co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 TU Jak nie pasuje to mają jeszcze paręinnych w ofercie M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikagosz13 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 i to jest najtańszy przewód jaki znajdę ?? tak ?? nie to żebym był skąpy po prostu pytam gdyż nie jestem forsiasty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wiesz , nie wiem czy to jest najtańszy przewód. Nie oczekuj że ktoś Ci przeszuka ofertę sklepów i allegro . Masz symbol ? To 5 min z wujkiem Goglem załatwi sprawę M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 i to jest najtańszy przewód jaki znajdę ?? tak ?? Cena zalecana przez dystrybutora to 52 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikagosz13 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 ok Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.