mikagosz13 Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam chciałem zakupić sobie przewód hydrauliczny do hamulców shimano ale nie mogę nigdzie znaleźć a jak znajduje to tylko 900mm proszę o pomoc w znalezieniu gdzie mogę kupić przewody minimum 1500mm gdyż potrzebuję do tylnego hamulca. Przepraszam jeżeli napisałem mój post nie w tym miejscu co trzeba.
marcin_ostrów Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 TU Jak nie pasuje to mają jeszcze paręinnych w ofercie M
mikagosz13 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Napisano 1 Kwietnia 2010 i to jest najtańszy przewód jaki znajdę ?? tak ?? nie to żebym był skąpy po prostu pytam gdyż nie jestem forsiasty xD
marcin_ostrów Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Wiesz , nie wiem czy to jest najtańszy przewód. Nie oczekuj że ktoś Ci przeszuka ofertę sklepów i allegro . Masz symbol ? To 5 min z wujkiem Goglem załatwi sprawę M
bodziekk Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 i to jest najtańszy przewód jaki znajdę ?? tak ?? Cena zalecana przez dystrybutora to 52 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.