BUBUs Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Mam zamiar zakupić swój pierwszy strój na rower. W inetrsporcie spotkałem się z marką Nakamura. Za ok 150 zł można kupić spodenki i koszulkę. Opłaca się? Ma ktoś ubrania tej firmy? Jak się spisują ?
Gromosmok Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Miałem kiedyś bluze Nakamura i byłem z niej zadowolony.
jasskulainen Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 dzisiaj ogladalem te ciuchy w intersporcie wkladka w spodniach wygladala super koszulka jak koszulka bez reweelacji jak dla mnie
Szparek82 Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Mam koszulkę i spodenki Nakamury. Z koszulki jestem bardzo zadowolony, po wielu praniach wygląda praktycznie jak nowa. Elementy odblaskowe nie zeszły, ani nie popękały/pokruszyły się po tylu praniach. Materiał też jakoś mniej podatny na "zaciągania". Śmigałem po krzaczorach i nie zauważyłem tego efektu, a w innych koszulkach występował. Odnośnie spodenek, tu już jestem mniej zadowolony. Wkładka ok, ale ściągacz, tzn. ta gumka na nogawkach licha strasznie. Praktycznie po drugim praniu pomarszczyła się i pofalowała. Niezbyt dobrze to wygląda i cały czas czuć ten pofalowany ściągacz na nogach.
kathon Napisano 1 Kwietnia 2010 Napisano 1 Kwietnia 2010 Koszulkę z krótkim rękawem mam już ponad 3 lata i nadal jest w stanie idealnym. Nie rozciągnęła się, żadnego zmechacenia, zamek działa jak nówka także bardzo gorąco polecam. Od jesieni mam również koszulkę z długim rękawem tej firmy i również nie mam do niej żadnych zastrzeżeń.
Mordiz Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 mam koszulkę juz długo i przeżyła kilka błotnych maseczek i równie wiele prań i wygląda jak nowa. polecam.
WaGiant Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 Podepnę się do pytania - a jak działają koszulki Nakamury ? Czy szybko schną , czy mokre (spocone ) utrzymują komfort termiczny , czy można je stosowac jako pierwszą warstwę pod kurtkę/wiatrówkę ? Niektóre koszulki gdy są mokre oblepiają ciało i ziębią - nie nadają się jako pierwsza warstwa na chłodne dni .
viechooo Napisano 7 Kwietnia 2010 Napisano 7 Kwietnia 2010 Mam koszulkę nakamury z odpinanymi rękawami krótki/długi i jestem w 100% zadowolony Polecam.
Mordiz Napisano 9 Kwietnia 2010 Napisano 9 Kwietnia 2010 Koszulki te są z bardzo dobrego materiał. Pot szybko wysycha. Nie działają jak mokry okład Po praniu schnie w 20 minut na balkonie Pod kurtkę czy wiatrówke daje rade. Na zimniejsze dni polecam do tego koszulkę termoaktywną przylegającą do ciała.
Go23 Napisano 10 Kwietnia 2010 Napisano 10 Kwietnia 2010 do osoby zakładającej ten temat - gdzie w intersporcie widziałeś za 150 zł komplet koszulka + spodenki? ostatnio będąc w tym sklepie oglądałem koszulki i ich koszt to ok. 120 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.