Rulez Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Cycu85 Nie jesteś zbyt inteligentny , bardzo się napociłeś żeby spłodzić ten bezsensowny post ??? Czy wiesz co to jest sarkazm (mój zresztą w odniesieniu do postu "progress" który to post zacytowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycu85 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nie wiem co mozesz wiedziec o mojej inteligencji, ale jak widac niewiele. Poza tym nie do konca wiem o co Ci w ogole chodzi, bo ja doskonale wiem o co Tobie w tamtym poscie i nie musisz mi tlumaczyc takich banalow jak sarkazm czy ironia. Potwierdzilem praktycznie to co napisales . Dziwny gosc z Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okim Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 mój napęd w porównaniu do kolegi zendel jest w o wiele lepszym stanie. Teraz mam na liczniku ok 100km z tego 30 w trudnym terenie. Wydaje mi się że teraz przestało przeskakiwać, sprawdzę jak wrócę do domu. Nie dawno kupiłem porządny smar i nasmarowałem cały łańcuch może to tego była wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam. Ponawiam wątek:) Wymieniłem łańcuch, kasetę i zostały mi jeszcze zębatki. Co sądzicie o tej? Czy nowy napęd będzie dobrze z nią pracował? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.