Gość Adam Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Witam wszystkich zanim się zaloguje i wstąpię do waszego grona to chciałbym najpierw żebyście pomogli mi w wyborze roweru. - cena: max 2000 - przeznaczenie: wycieczki po lasach, dojazd do pracy, weekendowe wypady z rodziną Zastanawiam się nad Kroosem Level A4, Meridą Matts i Scottem Aspect w podobnej cenie. Co o tym myślicie? może jakieś inne propozycje? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
Admirina Napisano 31 Marca 2010 Napisano 31 Marca 2010 Witam;) Ja wybierałabym pomiędzy scottem a meridą, gdyż osobiście sprawdziłam te marki i sprawują się super. Co do krossa to mam także z nim stycznosć, ponieważ mam znajomego, który posiada sklep rowerowy z tymi rowerumi. Ale w 100% jako pierwszy rower do 2000zł polecałabym scotta aspect.
Pytanie
Gość Adam
Witam wszystkich zanim się zaloguje i wstąpię do waszego grona to chciałbym najpierw żebyście pomogli mi w wyborze roweru.
- cena: max 2000
- przeznaczenie: wycieczki po lasach, dojazd do pracy, weekendowe wypady z rodziną
Zastanawiam się nad Kroosem Level A4, Meridą Matts i Scottem Aspect w podobnej cenie.
Co o tym myślicie? może jakieś inne propozycje?
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.