Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Czerwca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ja też w duo Chciałem w sobotę się tam wybrać i zobaczyć trasę przed zawodami na spokoju ale prognoza pogody dla wawy jak zwykle po złości... pon-pt słońce > sobota/niedziela leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 w przyszłym tygodniu moge sie wybrać na wiekszy dysnans na szosie w przyszłym tygodniu moge sie wybrać na wiekszy dysnans na szosie to jak ktoś z warszawy to możemy przejechać gdzieś sie ale proponował bym nasielsk + coś musiał bym wymyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Lipca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 I jak tam towarzystwo ;> Kto w końcu startuje z forum ? Start już jutro Pogoda ma być po byku co cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 12 Lipca 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Nikt w końcu nie pojechał ;> ? Ogólnie impreza spoko choć organizator sam sobie powinien wlepić dyskwalifikacje za zdjęcie na całą noc punktu kontrolnego na środku okrążenia Zwłaszcza, że trasa była tak poprowadzona, że końcówka pętli była tuż przy starcie. Oszuści mieli więc pole do popisu jak trzeba Ciepłe posiłki to była żenada miseczka makaronu polana jakby odrobiną sosu słodko kwaśnego z chińczyka. Jakież było moje zdziwko jak po całej nocy kręcenia na "śniadanie" podali dosłownie to samo na "kolacje". Masaże 24h za to też orgom należy się czerwona kartka. Na linii start/meta w nocy pewien typek chodził jakby czołg po nim przejechał - chodził, pytał się o masaże jedyne co się dowiedział to że od 6:00 będą znowu :] Na "zimny bufet" czy jak to tam zwą regenaracyjny narzekać nie można był faktycznie 24h i cały czas były dostępne izotoniki, woda suche ciastka, w nocy wrzucili ciasto drożdżowe z rodzynkami/serem, sok pomidorowy, wielowarzywny etc Co do samej trasy to zdecydowanie za dużo piachu, praktycznie można stwierdzić - pierwsza połowa kółka szybka ubita z kawałkiem asfaltowym, a druga to lawirowanie pomiędzy łachami piachu. Samo oznakowanie trasy też kulawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Veni Vidi Vici Klimat imprezy rewelacyjny. Organizacja niestety na dużo gorszym poziomie. Ciepły posiłek regeneracyjny? - jak to zobaczyłem na kolację po 6h ścigania, myślałem że się tam pobiję o większą porcję. Na śniadanie jak dostałem to powtórnie, byłem już tak zmęczony, że usiadłem przy stoliku i mi się płakać chciało nad tymi 4 kęsami makaronu polanymi wodą z solą i keczupem . Ściągnięcie maty na noc faktycznie pomysł świetny, nasz jeden team został przez to oszukany i spadł o miejsce niżej w klasyfikacji duo men. Ja startowałem w mixie, tutaj relacja. Ciebie Lookas 46 widziałem znaczy Twój rower, ale byłem już tak zmęczony że nie skojarzyłem kto co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Lookas --> na szczescie w tej temperaturze wystarczylo cokolwiek zostawic w garnku w samochodzie zeby miec ciagle porzadny, goracy posilek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Lookas --> na szczescie w tej temperaturze wystarczylo cokolwiek zostawic w garnku w samochodzie zeby miec ciagle porzadny, goracy posilek . ja nie startowałem ale trase zman z przed 2 lat rok temu startowałem też i juz rok temu wiedzaiłem ze trzeba zaopatrzeć sie we wszystko rok temu nawet na piciu oszczedzali bo był koncentrat nutreda ale po paru godzinach była to woda zabarwiona wiec picie trzeba też zabiezpieczyć ogolnie droga impreza jakby podliczyc jeden start przygotowany na maxa to wyjdzie z poł sezonu dobrego ścigania co do trasy jakoś mi bardziej pasowały piachy bo rok temu strasznie mnie wytrzesło i poprostu miałem siłe a mieśnie odmiawiały mi posłuszenstwa przy każdej nierówności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.