sickboy Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czołem Przymierzam się do kupna roweru i mam kilka związanych z tym pytań: 1. mtb czy cross? - zamierzam poruszać się głownie po lasach, drogach polnych i asfaltowych, nic ekstremalnego, choć czasem zdarzy się po jakichś dziurach pojeździć. 2. jaki rozmiar ramy? - wzrost 184cm, waga 88kg 3. hamulce v-brake czy d-brake? Mam możliwość złożenia roweru z poszczególnych części albo mogę po prostu poszukać "gotowca". Co wg was się bardziej opłaca (jeśli gotowiec to czy polecacie coś konkretnego?)? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilicz Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Jeśli więcej terenu to lepiej mtb. Miałem GT trekinga,którego jednak zamieniłem na levela a6, dlatego,że więcej jeżdżę w terenie,po lesie,a i po ulicach też można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aston95x Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Mam Unibike Viper GTS jest to cross i jezdze po drogach polnych i po laskach niekiedy . Pomyśl bardziej o kupnie cross'a ponieważ jest bardziej uniwersalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.