KarolK Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Niedawno kupiłem u nich rower, Kellys Axis. Mój poprosiłem ich żeby wszystko w nim sprawdzili i tak też było, żadnych luzów wszystko wyregulowane na 100%. Wczoraj byłem u nich dokupić oświetlenie i koszyk na bidon. Mieli cały wachlarz lamp do wyboru z niskimi cenami. Wcześniej też wyposażałem tam stary rower. Ich dużym atutem jest to że mają aktualną strone więc można sobie coś upatrzyć a potem tylko po to podjechać (mają nawet te "widełki" gdzie można zotawić rower przed sklepem). Z tego co słyszałem od znajomych to mają też bardzo solidny serwis ale na ten temat się nie wypowiadam bo nie korzystałem. www.rower.com.pl << ich strona Osobiście uważam że warto wziąć ten sklep pod uwagę jak ktoś ma blisko. Pozdrawiam, Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Również wszystkim zainteresowanym mogę smiało polecić ten sklep. Kupowałem u nich kilka produktów firmy Token i jakieś inne drobiazgi. Przysłali to bardzo szybko i ceny nawet konkurencyjne. Jedynym minusem to to że czasami trzeba dzwonić, aby podali ceny bo na stronie jest napisane że cena na zapytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miesny Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Także śmiało mogę polecić sklep, kupiłem rower drogą internatową. Wszystko przebiegło OK. Z jedna uwagą, a mianowicie wysłałem na gwarancji hamululec hydrauliczny, wszystko super, szybko wymienili i odesłali nowy ale niestety z nieprzyciętą do oryginalnych rozmiarów linką... Także tylko czwórka z plusem bo musze kombinowac jak ją teraz skrócic... Ale jak już pisałem ogólnie polecam ten sklep i jestem zadowolony z zakupu, obsługi klienta i wyprzedażowej oferty cenowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayan Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Rowniez polecam. Kupilem rower, wszystko bez zarzutow, wyregulwoane w 100%. Przystepne ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 A co możecie powiedzieć o serwisie? Korzystał ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 A co możecie powiedzieć o serwisie? Korzystał ktoś? Byłem tam niedawno i szukają pracownika na dwa miesiące do składania rowerów.To sugeruje ,że na serwisie mogą pracować ludzie przypadkowi.To tak jak bym poszedł do restauracji na obiad,a tam ogłoszenie,że zatrudnią kucharza :)Osobiście wolę wozić rower do Katowic lub Chorzowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 mają teraz początek sezonu później sezon komunijny i po prostu brakuje im kogoś do składania rowerów... w restauracji przecież szef kuchni nie obiera kartofli a nie ma to wpływu na gotowe danie z serwisu nie korzystałem ale miałem kontakt z Panem Tadeuszem i pomimo ogólnego zakręcenia bardzo polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foly Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Polecam rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Mieszkam zaraz obok. Ze sklepu korzystam często. Z w.w Panem Tadeuszem można zawsze wynegocjować dobrą cenę na rower. Jako stały bywalec zawsze dostaję zniżkę adekwatną do dokonywanego zakupu. Bardzo miła i sympatyczna atmosfera w sklepie. Całkiem bogaty asortyment części i rowerów oraz akcesoriów. Z serwisu jako tako nie korzystam, gdyż większość robię sam, jednak bez obawy oddałbym im rower do regulacji, wymiany itp. Z gratami typu amortyzator/damper/hydraulika już nie byłbym taki pewien, choć nie chcę komentować bo po prostu nigdy nic mi nie serwisowali. Gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komar1029 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 · Ukryte przez safian, 24 Lipca 2011 - 1 post ... reklama? Ukryte przez safian, 24 Lipca 2011 - 1 post ... reklama? Również polecam ten sklep, profesjonalna, miła obsługa, przedwczoraj nabyłem tam rower (GT Avalanche 3.0 DISC 2010) a dziś byłem centrować koło (nie mam klucza do centrowania ;p), ale zrobili mi to za darmo i mogę już śmigać! POLECAM GORĄCO!!! ŚWIETNY SKLEP oraz PROFESJONALNY SERWIS!!! Nigdy w życiu nie widziałem tak dużego sklepu rowerowego!!! Odnośnik do komentarza
Megan23 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 No trzeba przyznać, że sklep mają super, ale co do serwisu to ostatnio zrezygnowałem z ich usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 A co nabroili?Znajomy tam pracuje to się z ciekawości pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megan23 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Nic nie nabroili ale czas jaki oczekiwałem na naprawę roweru gruubo przekroczył moje oczekiwania. I kiedy indziej za centrowanie koła policzyli mi 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Muszę tam zerknąć, bo jako nieliczny sklep jest podany na stronie WTB, jako sklep w którym można wytestować siodełko. Swoją drogą, do takich testów dostanę rower z siodełkiem które chce wypróbować, czy muszę podjechać ze swoim rowerem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.