tymooteusz Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czy rower UNIVEGA HT510 w poniższej kompilacji wart jest swojej ceny 1500PLN? Czy marka Univega cieszy się uznaniem (jakość etc)? http://allegro.pl/item963446013_univega_ht510_shimano_amortyzat_rst_gila_promo.html Rodzaj: DH/FR/ENDURO/ALL-MOUNTAIN/DIRT Technologie: Waga: 13,25 kg Materiał ramy: aluminium Widelec: RST Gila TNL Tłumik: n.d. Skok przód: 100 Skok tył: n.d. Rozmiary: 40/45/50/55 cm Stery: b.d. Mostek: Black Comp, aluminiowy, ahead Kierownica: aluminiowa, gięta Pozostałe: Sztyca: Black Comp Siodełko: Velo MTB Piasty: Shimano RM60/RM40 Disc Obręcze: aluminiowe Opony: Schwalbe Smart Sam 26x2.2 Manetki: Shimano Deore M530 Rapidfire Plus Przerzutka przód: Shimano Deore LX M580 Przerzutka tył: Shimano Deore LX M581 Dźwignia hamulca: Avid FR-5 Hamulce: aluminiowe, V-Brake Korby: Shimano M443, 44-32-22 z. Środek suportu: Shimano ES25 Pedały: płaskie Łańcuch: b.d. Kaseta: 11-32 z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 pierwsza sprawa - to zdecydowanie nie jest rower do enduro all mountain itp to rower rekreacyjny w porywach do XC..... całkiem fajny osprzęt deore ,deore LX amortyzator jest raczej średni........ ale całość solidna........ Univega to raczej solidna marka......porównywalna z np.Krossem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz112 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 I trzeba dodać że do mojej univegi długo nie mogłem znaleźć haka przerzutki. Towar niespotykany i miałem przez niego trochę problemów. Moja rama full dobrze się trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.