Skocz do zawartości

[rower] Kross A6. Czy ten rower jest ok?

pedronazar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześc,

Chcę kupić rower dla 13 letniego wnuka.

Rower na którym jeźdxi jest za mały i chcę mu kupić lepszy.

Poniewąż wiem że go zniszczy za 2-3 lata pewnie kupie mu nowy.

Chcę by rower był tani ale nie chcę kupić totalnej tandety.

Znalazłem coś takiego z 2008 roku: http://www.allegro.pl/item972923992_el_orange_na_ramie_kross_a6_osprzet_deore.html

albo coś takiego: http://www.allegro.pl/item967111512_kross_a6_shimano_deore_wysylka_kurierem_dhl.html

Jak to oceniacie?

Czy warto taki rower kupić. Rama 20cali bo chłopak ma 178 cm wzrostu i rośnie nadal :woot:

Pozdrawiam i dziękuje za rady

Piotr

Napisano

obie propozycje są bardzo dobre........

ale rama 21 cali będzie za duża ........

w tym momencie 20' to jest i tak rama na wyrost chłopak urośnie jeszcze ale nawet jeżeli 10 cm to 20' wystarczy

a jeżeli za 3 lata "dostanie od dziadka" nowy to nie ma sensu kupować większego

ja mam 186 cm i 20' jest idealne

Napisano

Sam mam Krosa'a A6 19" i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Zaliczyłem kilka upadków, wtym jeden groźniejszy i rower(rama) cały jedynie kilka zadrapań. Co do ramy to w roku 2008 to były tylko 19" i 21". W roku 2009 była zmiana w rozmiarach i wyszła 20". Radziłbym jak poprzednicy 19" lub 20".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.