Skocz do zawartości

[maraton] wybór dystansu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam takie pytanie do tych którzy startowali w maratonie : :)

Gdy już stanę na starcie to potem skąd będę wiedział w którą stronę ruszyć na dystans np. mini by czasem się nie pomylić i nie jechać np. Mega ??

z góry dziękuje za Odpowiedź :whistling:

Napisano

na pierwszym maratonie nie tak łatwo jechać za 'swoimi' przynajmniej ja jechałem swoje i tylko na oznakowanie patrzałem:)

Napisano

Hmm pamiętam swój pierwszy start i też miałem podobne obawy co Ty. Całe szczęście obawy te się nie sprawdziły i na maratonach nie jest tak źle. Na rozjazdach są strzałki gdzie masz jechać, albo tak jak pisał fotobiker jedziesz za swoimi. Jednak po dwóch latach startów mogę powiedzieć że czasami maratony są niewystarczająco oznakowane i trzeba uważać, ale naprawdę sporadycznie. życzę powodzenia w zbliżających się startach.

Napisano

To ja jeszcze dodam, że najczęsciej jest tak, że na trasie będziesz też mieć wcześniej informację, że np. za 400 metrów jest rozjazd, co powinno wzbudzić Twoją czujność. :)

Napisano
  W dniu 29.03.2010 o 19:10, Drozdzu5 napisał:

To ja jeszcze dodam, że najczęsciej jest tak, że na trasie będziesz też mieć wcześniej informację, że np. za 400 metrów jest rozjazd, co powinno wzbudzić Twoją czujność. :)

tu nie za wszystkich maratonach ale nawet jak pomylisz i pojedziesz na dłuższy dystans to będziesz miał radochę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.