cl0uds Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam !! Otoz dzisiaj, gdy jechalem na prostej drodze nie wiem jakim cudem wkręciła mi sie przerzutka tylna w szprychy.. Moze ktos mi powiedziec co mogło do tego doprowadzic ? Ponizej dodaje zdjęcie z miejscem pęknietej części mocującej. FOTO: Prosiłbym o nazwe owej części, koszt jej, oraz ile by kosztowała wymiana z robocizną w serwisie. Pozdrawiam, Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Musisz wymienić "hak przerzutki", prawdopodobnie na taki: http://allegro.pl/item974129696_hak_przerzutki_author_giant_i_innych.html (są też tańsze ). W serwisie Ci dopasują dokładnie. A wymiana jest tak prosta, że praktycznie nie ma możliwości czegoś zepsuć. Wystarczy przypatrzeć się jak było i skręcić tak samo. Narzędzia - 1 klucz imbusowy 5mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cl0uds Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dzięki. ; ) Sprawa wyjaśniona, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Sprawdź jeszcze w jakim stanie są szprychy po tym wypadku, żeby nie zaczęły nagle strzelać w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.