Wodorek Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 A więc odpadł mi korek regulujący mozo soul q. Czym mogę go zastąpic, albo gdzie kupic nowy? Z góry dzięki za pomoc! Poszę o szybkie odpowiedzi!
Schwefel Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Ciesz się, że nie wystrzelił w oko Ten regulator naprężenia wstępnego i tak nie działa, więc pójdź do tokarza i niech dorobi korek na wzór tego z drugiej strony.
Wodorek Napisano 29 Marca 2010 Autor Napisano 29 Marca 2010 Jakieś inne propozycje, czym dało by się to zastąpic? Tokarza nie ma u mnie w miescie chyba.
Wodorek Napisano 30 Marca 2010 Autor Napisano 30 Marca 2010 Ok poradziłem sobie. Dzięki za pomoc! Można zamknąc!
1415chris Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Problem rozwiazany Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.