Skocz do zawartości

[rower] Motta czy warto kupic?

damian1310

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko ok z tym rowerkiem ale jest pytanie ile wytrzyma rama. Jeżeli kupujesz na upgrade i będziesz zmieniał rame to spoko ale proponuje nie dłużej niż 2 lata a rame później na złom:) żeby kogoś nie okaleczyć. Ja przynajmniej nie znam tej marki może ktoś wie czy to jest indywidual jakiś czy może produkt znanej marki pod inna nazwą. Level A2 zbiera dobre opinie i jest pewniejszy.

Napisano

Widzę,że pojawił się kolejny fan rowerów za rozsądną cene(nie zebym komuś ubliżał) amortyzator jaki jest zamontowany w tym rowerze wytrzyma sam transport do ciebie, a hamulce z tarczami 160mm wystarczą na zatrzymanie cię jeżeli jedziesz pod górkę.

Możliwe że ja się przyzwyczaiłem do sprzętów z wyższej pułki(broń boże nie przechwalam się),ale są też ludzie który nie mają 190cm i nie ważą 90kg(np.ja) i rower wykożystują do jazdy po drodze.jeżeli będzisz nim jezdził po drodze a nie pikował na płaskie z 3 metrowych dropów to rower jest dobry.ale hamulce jednak nie.

pozdrawiam

Napisano

według mnie te hamulce są dziadowskie i będe się tego trzymał taki jest mój życiowy cel wmówić każdemu maniakowi że hamulce typu accent tektro to szajs ale forum to nie miejsce do czatu i kłótni.

PS : i żeby nie było że nabijam ilość postów

Napisano

Mieszkam w Łodzi znam te rowery i tą "firmę" która je sprzedaje i jak nie chcesz bluźnić przy składaniu go to nie kupuj tego wynalazku

Pozdrówki

Napisano

Troche dziwny rower , sprawia wrażenie jakby niektóre cześci były załozone w drodze kompromisu kosztem innych , ale myśle że za tą cene to powinna być juz kaseta a nie wolnobieg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...