damian1310 Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Przeglądając rowerki na allegro znalazłem dosyć ciekawy rowerek marki Motta,Jak na swoją cenę jest na całkiem niezłym osprzeie tyle ,że nie wiem co to za dziwny amor w nim jest.Czy Level A2 mimo słabszego osprzętu jest lepszy? Link: http://allegro.pl/item961843559_rower_motta_deore_tektro_nowy_2010_sklep_lodz.html
Paulex Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Wszystko ok z tym rowerkiem ale jest pytanie ile wytrzyma rama. Jeżeli kupujesz na upgrade i będziesz zmieniał rame to spoko ale proponuje nie dłużej niż 2 lata a rame później na złom:) żeby kogoś nie okaleczyć. Ja przynajmniej nie znam tej marki może ktoś wie czy to jest indywidual jakiś czy może produkt znanej marki pod inna nazwą. Level A2 zbiera dobre opinie i jest pewniejszy.
RastaPastor Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Widzę,że pojawił się kolejny fan rowerów za rozsądną cene(nie zebym komuś ubliżał) amortyzator jaki jest zamontowany w tym rowerze wytrzyma sam transport do ciebie, a hamulce z tarczami 160mm wystarczą na zatrzymanie cię jeżeli jedziesz pod górkę. Możliwe że ja się przyzwyczaiłem do sprzętów z wyższej pułki(broń boże nie przechwalam się),ale są też ludzie który nie mają 190cm i nie ważą 90kg(np.ja) i rower wykożystują do jazdy po drodze.jeżeli będzisz nim jezdził po drodze a nie pikował na płaskie z 3 metrowych dropów to rower jest dobry.ale hamulce jednak nie. pozdrawiam
Schwefel Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Ale bredzisz RastaPastor Akurat Aurigi to jedne z lepszych budżetowych hydraulików. Tarcze 160mm w zupełności wystarczą dla większości bikerów.
RastaPastor Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 według mnie te hamulce są dziadowskie i będe się tego trzymał taki jest mój życiowy cel wmówić każdemu maniakowi że hamulce typu accent tektro to szajs ale forum to nie miejsce do czatu i kłótni. PS : i żeby nie było że nabijam ilość postów
exist Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Lepiej zaufać marce i wybrać Kross'a A2 ; ) Ten Motta to nie wiadomo co.
Pitof Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Nie używałem ich, ale uważam, że jakiś poziom muszą reprezentować, skoro cała seria Bad Boy Cannona je ma.
Cuberider Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Mieszkam w Łodzi znam te rowery i tą "firmę" która je sprzedaje i jak nie chcesz bluźnić przy składaniu go to nie kupuj tego wynalazku Pozdrówki
Elo78 Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 Troche dziwny rower , sprawia wrażenie jakby niektóre cześci były załozone w drodze kompromisu kosztem innych , ale myśle że za tą cene to powinna być juz kaseta a nie wolnobieg.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.