miskov17 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam, Czas na serwis R7, w związku z czym mam problem - poszukuję najlepiej jakiegoś tutoriala jak przeserwisować R7, ile jakiego oleju wlać, miło widziane wymiary oringów Prosiłbym także o wypowiedź osób, które już rozkładały R7 na części, na co uważać, jakich kluczy potrzeba. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Polecam instrukcje serwisowe na stronie Manitou... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam, Czas na serwis R7, w związku z czym mam problem - poszukuję najlepiej jakiegoś tutoriala jak przeserwisować R7, ile jakiego oleju wlać, miło widziane wymiary oringów Prosiłbym także o wypowiedź osób, które już rozkładały R7 na części, na co uważać, jakich kluczy potrzeba. Pzdr Jak masz wersję TPC to możesz się wesprzeć fotką zrobioną przeze mnie: Od dołu imbus 10, nasadowy 11, od góry klucze płaskie/rurkowe 20 i 22. W środku plastiki odkręcałem francuzem. Olej wlewam "na oko" - tyle, żeby cały tłumik był przykryty. W czasie wlewania warto parę razy wcisnąć i wyprostować amortyzator - odpowietrzy się przestrzeń pod tłumikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.