Majkel Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 witam otóż chciałbym się wybrać w tym roku na 3-4 tygodniową wyprawę w cieplejsze rejony Europy. wstępnie rozważam 2 warianty: 1. okolice Przemyśla - Odessa - Constanta i przez Karpaty (przejazd trasą transfogarską) do Polski. 2. pociągiem w okolice Wiednia, nad Adriatyk (może okolice Rijeki), Czarnogórę (może dolina Tary) i powrót przez Serbię i Węgry. pasuje mi czerwiec ze względu, że to jedyny miesiąc w którym dostanę urlop dłuższy niż 2tyg. dzienne dystanse ok 100km+, spanie raczej na dziko lub u kogoś na podwórku, koszta jak najniższe część trasy można pokonać pociągami tam gdzie jest tanio. ewentualnie jestem otwarty na propozycje trasy lub jeśli ktoś planuje jakiś wyjazd w czerwcu na podobnych zasadach to z chęcią dołączę coś o sobie - leci mi 32 lata, jeżdżę raczej rekreacyjnie, z dłuższych wypadów mam za sobą Alpy w 2007 roku. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 1. okolice Przemyśla - Odessa - Constanta i przez Karpaty (przejazd trasą transfogarską) do Polski. Jechałem w tamtym roku identyczną trasą, tylko że jeszcze troche dalej bo do Varny tu masz foty http://picasaweb.google.pl/Symfonian89/RowerWakacjePart1# Jak masz jakieś pytania to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.