Talibek Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Witam Chciałbym się dowiedzieć czegoś od użytkowników tej ramy. Czy warto w nią inwestować i czy rower złożony na niej będzie się dobrze prowadził (zapewne tak) Przyznam że rama bardzo mi się podoba wizualnie.. Tak naprawdę zawsze mi się podobała, ale mam dylemat czy zdecydować się na KTM Score 1.0 czy może na Specialized S-Works. Proszę o poradę i podanie zalet oraz wad tej ramy. Zdjęcie ramy
C00BA Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 To w koncu KTM... Bierz i inwestuj ile tylko mozesz
Talibek Napisano 28 Marca 2010 Autor Napisano 28 Marca 2010 No właśnie wiem KTM to KTM.. fajnie wygląda, jest tego mało ale jednak chciałbym poznać konkretne zalety oraz wady tej ramy. a osprzęt do niej już mam.
Rulez Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Z tego co wiem to dosyć mocno buja jak na sportową ramę i trzeba co chwilę machać wajchą blokady, w dodatku dampery DT mają opinię zawodnych ...
Talibek Napisano 29 Marca 2010 Autor Napisano 29 Marca 2010 Dzięki Rulez:) jednak pozostanę przy Specu..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.